Motto:
You see things; and you say 'Why?' But I dream things that never were; and I say 'Why not?'
George Bernard Shaw
Píšu blog Veselé Borůvky o paleo/bezlepkové kuchyni a životním stylu.
Spolupracuji s nakladatelstvím Jan Melvil Publishing, píšu na stránky knihy Jídlo na prvním místě. Je to kniha, která určila směr trendu paleo stravování v ČR a změnila představu o tom, co znamená zdravá strava.
Věnuji se problematice autoimunitních onemocnění, založila jsem skupinu Autoimunitní nemoci.
V roce 2014 jsem v Friends Bistro otevřela první paleo/bezlepkovou kuchyň v ČR. Jsem na ni nesmírně hrdá a jsem vděčná příležitosti, která mě umožnila dělat to co, miluji: vařit, psát, být nezávislá a plnit si své sny.
V zázemí této kuchyně vznikl projekt Food Incubator, který podporuje malé začínající podnikatele v oblasti gastronomie. Nabízíme konzultace, poradenství. Jako první v ČR jsme založili koncept sdílené provozovny, kde si můžou začátečníci bez fatálních investicí zajistit legální výrobu potravinářských produktů a vyzkoušet si tak svůj koncept.
V zázemí této kuchyně vznikl projekt Food Incubator, který podporuje malé začínající podnikatele v oblasti gastronomie. Nabízíme konzultace, poradenství. Jako první v ČR jsme založili koncept sdílené provozovny, kde si můžou začátečníci bez fatálních investicí zajistit legální výrobu potravinářských produktů a vyzkoušet si tak svůj koncept.
V březnu 2015 jsem měla svoji první velkou přednášku o paleo a whole30 stravování na Konferenci Osobní růst 2015, kterou organizovalo nakladateltsví Jan Melvil Publishing a GrowJob Institute. Více informací na stránkách konference zde.
Osobní: Miluji
jazz, swing a hudbu, která mě nadchne, lungo s kokosovým mlékem, šaty a
boty, inspirativní rozhovory.
Jsem šťastná, že se věnuji všemu, co mě naplňuje, a mám kolem sebe úžasné lidi. Děkuji Vám za přízeň a podporu.
Kdybyste mě rádi kontaktovali, můžete mi napsat na veseleboruvky@gmail.com
Kdybyste mě rádi kontaktovali, můžete mi napsat na veseleboruvky@gmail.com
3 komentáře:
Hezky den,po obdobi prujmu po vysetreni mi byla doporucena dieta s redukovanim sacharidu, nejdriv jsem byla ztracena-bezna porce mouky a 100g sacharidu. Vyzkousela nekolik receptu napriklad na ricottove noky,mandlovy citronovy kolac, ale dost casto to na obrazku a ve skutecnoti vypadalo jinak. Pak jsem zkusila zdejsi stepherds pie a objevila novou dimenzi kvetaku.Dnes jsem zkusila kedlubove hranolky s krutim na pepri a znudneho kedluboveho zeli, na ktere vzpominam z dob bydleni doma se stala priloha, pro kterou se snad rozhodnu i kedluby pestovat. Je to moc prima blog. Treba nekdy jen tak skocim na vlak na obed do Brna :-).Diky
.....nemám slov-jste skvělá. Hledám na netu už pěkně dlouho scd recepty a nic moc. Až tady je fantazie se podle Vás stravovat. Borůvko děkuji :-)
Ďakujeme za recepty a množstvo inšpirácie. Obľúbené recepty točím už roky stále dokola ;-)
Prajem Vám hlavne zdravie, veľa energie a šťastia! Ste skvelá!
Okomentovat