Těsto:
300 g tapiokového škrobu
3 vejce (2 větší nebo 3 menší)
trochu vody
sůl
sušený česnek
olivový olej (na potření pečícího papíru)
pečící papír
150 g strouhaného sýru (Parmeggiano Regiano, Gran Moravia,
Grana Padana)
Na pizzu:
rajčatový protlak, bazalka, česnek, olivový olej, a vlastně cokoliv, co vám chutná ;)
V mixéru zpracujeme tapioku, vejce, sůl a česnek.
Přidáme jen trochu vodu, aby vznikla velmi hustá hmota na hranici tekuté a tuhé
konzistence. Do této hmoty pomocí vařečky nebo vidličky ručně zamícháme strouhaný sýr.
Na plech s pečícím papírem a olivovým olejem vyklopíme
těsto a mokrou rukou vyformujeme těsto, zhruba 3 mm tloušťky.
Pečeme v troubě na 160 stupních 10 minut. Poté potřeme omáčkou dle chuti a posypeme sýrem, případně zeleninou, olivami nebo přísadami dle chuti. Pečeme dál, dokud sýr roztaje a lehce se upeče.
1 komentář:
he said t2x73i6w82 replica bags online replica bags china replica chanel bags ebay see l8r90i8d59 replica bags high quality replica bags in bangkok fake gucci u0r15b0b45 replica bags china
Okomentovat